menu

VAN 14:00 TOT 21:00

Autoshow met oldtimers

klassieke auto's & motoren

Duik in de wereld van Rock ’n Roll tijdens de legendarische Rock ’n Roll Meeting 2024 en geniet van een adembenemende Oldtimer Motor- en Autoshow! Van 14:00 tot 21:00 uur zal dit evenement je betoveren met de perfecte combinatie van vintage voertuigen en de onmiskenbare rock ’n roll-vibe.

Stap binnen in een tijdperk vol stijl en klasse, waar de elegantie van oldtimer auto’s en motoren samensmelt met de rauwe energie van Rock ’n Roll. Bewonder de met liefde gerestaureerde voertuigen die schitteren in al hun glorie. Elk voertuig vertelt een verhaal, een verhaal dat we samen vieren tijdens deze bijzondere bijeenkomst.

Als je zelf een trotse eigenaar bent van een oldtimer auto of motor, is dit jouw moment om te schitteren! Doe mee aan onze show en laat jouw pronkstuk schitteren.

ik heb een klassieker

Het is al jarenlang een traditie dat je met je prachtige oldtimer auto of motor kunt parkeren op ons speciaal ingerichte terrein. Het zorgt altijd voor een geweldige sfeer.

Als je graag met je auto of motor wilt deelnemen, meld je dan aan bij info@rnrm.nl. We heten je graag welkom en begeleiden je naar de juiste plek. Dus aarzel niet en sluit je aan bij de traditie van het parkeren van jouw pronkstuk op ons terrein. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

menu