menu

VAN 14:00 TOT 21:00

rock 'n roll markt

op de markt...

Ontdek de ontembare geest van Rock ‘n Roll op onze markt!

De Rock ‘n  Roll markt is de plek waar je moet zijn om ondergedompeld te worden in de wereld van deze iconische muziekstijl. Hier komen de strakke gitaarriffs, de pompende bassen en de opwindende vibes samen om een onvergetelijke ervaring te creëren.

De markt verwelkomt je met open armen in een paradijs van LP’s en CD’s. Stap binnen en laat je meevoeren naar vervlogen tijden, waar legendarische klassiekers en zeldzame vondsten op je wachten. Hier kun je eindeloos grasduinen en jouw favoriete albums (her)ontdekken.

Maar dat is nog maar het begin van wat de Rock ‘n Roll markt te bieden heeft. Duik in een wereld van rockkleding, waar vintage stijl hoogtij viert. Stoere leren jassen, unieke schoenen, opvallende bandshirts en unieke accessoires laten je persoonlijkheid schitteren als een ware rockster.

En we hebben nog een verrassing voor je in petto! Stel je voor dat je oog in oog staat met een verzameling indrukwekkende oldtimers die je hart sneller doen kloppen. Bewonder deze klassieke schoonheden en laat je betoveren door de verhalen achter hun glorieuze ritten.

Maar er is meer. De markt barst uit zijn voegen van curiosa en auto-onderdelen die je nergens anders zult vinden. Hier ontdek je zeldzame memorabilia die je terugvoeren naar de hoogtijdagen van de Rock ‘n  Roll. En vergeet niet de unieke haarspelden die jouw look compleet maken, ze zijn als de kers op de taart.

VOOR HANDELAREN

De Rock ’n Roll markt is een interessante en gezellige markt waar jij als handelaar kunt staan! Je kunt er elpee’s, CD’s, kleding, schoenen, haarspelden, auto’s, curiosa en auto-onderdelen vinden – alles wat gerelateerd is aan Rock ’n Roll. Een kraam kost 50 euro. 

menu