menu

word een sponsor

SPonsoren

Beste Rock ’n Roll liefhebbers,

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor de meest opwindende Rock ‘n-Roll meeting van het jaar! Onze Rock ’n Roll Meeting vindt plaats op 15 juli a.s. en is gratis toegankelijk voor publiek. We zijn op zoek naar sponsoren die ons een steuntje in de rug willen geven én zich willen profileren van de geweldige exposure die dit evenement biedt.

Tijdens onze Meeting verzamelen Rock ’n Roll liefhebbers uit heel Nederland, België, Frankrijk, Duitsland maar ook andere landen voor een dag en avond vol livemuziek, dans, een auto-motorshow, een markt in een echte rock-‘n-roll sfeer.
Dit evenement is een uitstekende gelegenheid om uw merk in de schijnwerpers te zetten.

Als sponsor van onze Rock’ n Roll Meeting kunt u genieten van diverse exposure-mogelijkheden, waaronder:

1. Uw logo op alle promotionele materialen; LED schermen op de invalswegen van Eindhoven en een vermelding van uw Logo op het CREW shirt van onze medewerkers.

2. Prominente vermelding van uw merk op onze website en sociale mediakanalen, met links naar uw eigen website of sociale media.

3. Verwijzingen en bedankingen tijdens het evenement vanaf het podium.

Bovendien kunnen we flexibele sponsorpakketten aanbieden om te voldoen aan uw specifieke behoeften en doelstellingen. We staan open voor het bespreken van maatwerkopties om ervoor te zorgen dat uw merk de exposure krijgt die het verdient.

Wacht niet langer en word een trotse sponsor van de Rock’ n Roll Meeting! Samen kunnen we een onvergetelijke ervaring creëren voor alle liefhebbers van deze nostalgische muziek en uw merk laten schitteren in de Rock ’n Roll wereld.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw betrokkenheid bij ons evenement te bevestigen. We kijken ernaar uit om samen te werken en een onvergetelijke Rock ’n Roll meeting op onze nieuwe locatie; de Wim van Doornekiosk neer te gaan zetten.

Rock on!

menu